banner newsletter
Cukry i Słodziki Kasza Ryż Syropy i napoje Fasola Dodatki spożywcze Bakalie bez konserwantów Przyprawy świąteczne Karty podarunkowe
baner

Kmin rzymski kumin ziarno

5.00
1 opinii klientów
Produkt wegański Produkt wegetariański Produkt bez cukru Produkt bez konserwantów Produkt bez dodatku oleju palmowego Produkt bez dodatku soli

Złoty laur konsumenta 2019 w kategorii kremy i pasty orzechowe

5,99 zł

  • 100g
  • 250g
  • 1kg

Złoty laur konsumenta 2019 w kategorii kremy i pasty orzechowe

Inni klienci kupili również

Informacje

  • Dostępny w magazynie
  • Dostawa już od 5,99 zł - Sprawdź
  • 14 dni na zwrot
  • Darmowa dostawa już od 199.99 zł
  • Wszystkie produkty pakowane na moment przed wysyłką - sprawdź
  • Realizacja zamówienia w ciągu 48h

Kmin rzymski (kmin, kumin), gatunek rośliny jednorocznej, należący do rodziny selerowatych. Prawdopodobnie pochodzi ze wschodnich rejonów nad Morzem Śródziemnym. Nie występuje już w stanie dzikim, można go spotkać wyłącznie w uprawach. Zawiera do 4% olejku eterycznego i flawonoidy. Używany jako aromatyczna przyprawa do serów, warzyw, pikli, sałatek, ryżu a także do marynat i sosów.

Produkt wegetariańskiTak
Produkt wegańskiTak
Produkt bez dodatku cukruTak
Produkt nie zawiera konserwantówTak
Produkt bez dodatku soliTak
Produkt bez dodatku oleju palmowegoTak
Składnikikmin rzymski kumin ziarno
Kraj pochodzeniaIndie, lub inny w zależności od dostawy.
Informacja o alergenachW zakładzie pakowane są również sezam, gorczyca, różne orzechy, orzeszki ziemne, soja, produkty zawierające: dwutlenek siarki oraz gluten.
PrzechowywaniePrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ProducentF.H.U. JAWO Janina Wierzbanowska, Plac błonie beszcz 2, 31-573 Kraków
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Podane wartości są wartościami orientacyjnymi

Opinie

Doskonały produkt
5.00
(1 opinii)
1
0
0
0
0
Ocena

2019-08-23

Do marynat OK!

Używam głównie jako przyprawę do marynaty i przyznaję, że dobrze się wkomponowuje.

Napisz opinie

9 innych produktów w tej samej kategorii:

banner newsletter